lunes, 6 de octubre de 2014

Pràctica: Creació d'un document, presentació i formulari amb google drive


A l'aula, llibres de text o portàtils ? (Projecte 1 x 1). Aquest es el títol del treball de l'Aina García, la Laura Coca, la Marina Carballo i jo, on hem explicat que és això del Projecte 1 x1 i que pretenia, els avantatges e inconvenients que tenen llibres de text i portàtils a l'aula i finalment la conclusió a la qual hem arribat.

El treball esta composat per un document, una presentació i un formulari creats amb el Google Drive. Ha sigut una forma molt eficaç de treballar ja que com vaig explicar anteriorment Google Drive ens permet treballar conjuntament en un sol document o presentació i veure a temps real tots els canvis que es fan en aquest. Això es una gran ajuda a l'hora de fer treballs en grup.




El document de text conté un xat on podem parlar i resoldre'ns dubtes, també te una eina anomenada "comentaris" on podem seleccionar qualsevol part del text i comentar-ne alguna cosa significativa. En el nostre cas l'Aina no entenia un inconvenient i ho va comentar, jo li vaig explicar i la Laura va "marcar com a resolt" el comentari, això vol dir que automàticament desapareixia la anotació del treball. 


La presentació té les mateixes característiques que el document de text. I el formulari es un eina útil i molt innovadora que et permet interaccionar amb altres persones, veure el que pensen sobre el tema tractat i fer que així el teu treball estigui més complert. 
En un treball de fi de grau o un treball de recerca que es més complex, el formulari et pot ajudar a desenvolupar, contrastar e investigar sobre el tema mitjançant un anàlisi de les respostes recollides.

Mitjançant els codis embed hem pogut penjar el treball als nostres Blocs. Aquí teniu el document, la presentació, el formulari i el full de respostes.















No hay comentarios:

Publicar un comentario