lunes, 13 de octubre de 2014

Feedly

El Feedly és un lector de RSS que funciona com si fos una mena de "bústia" on trobem les diferents actualitzacions dels llocs webs subscrits, també ens permet buscar nous articles introduint una paraula clau al buscador o seleccionant una categoria específica. 



És molt útil a l'hora de veure les diferents actualitzacions de les fonts de notícies i així no tenir que anar una per una. Ens permet crear carpetes i així agrupar de manera ordenada, per interessos o temes, aquelles pàgines que ens agraden més. 

Per accedir a Feedly podem entrar amb el Facebook o el correu de Google, es una manera molt ràpida ja que ens registra directament.

Hi ha una opció molt curiosa anomenada "Saved for Later", aquesta ens permet guardar aquells articles que volem llegir però que en aquell moment no podem. Així sabem que els tenim aquí dins i que més tard podem accedir per llegir-los amb calma.



Trobo que es una eina molt bona ja que apart de mantenir els nostres blogs o fonts d'informació en ordre, també ens ajuda a estar al corrent per conèixer notícies noves  i voler-ne saber mes. Només cal que introduïm una paraula clau o seleccionem una categoria que tenim un ampli ventall per poder informar-nos.

Fonts d'informació: Feedly, Wikipedia, CrearUnBlogEsFacil

No hay comentarios:

Publicar un comentario