martes, 28 de octubre de 2014

Prezi

Prezi (Presentation-zoomi) és un programa que permet crear presentacions. Aquestes presentacions parteixen d'un llenç com podria ser una imatge que permet apropar-se i allunyar-se. Ens permet interactuar amb aquesta i explorar objectes, persones, animals i coses podent tornar a l'element principal. Moltes vegades s'utilitzen les metàfores visuals, aquestes son un recurs que permet de forma clara i senzilla fer comprensible alguna idea per mitjà d'una imatge estereotipada. Per exemple una bombeta simbolitzaria una idea, un cor el amor, dos camins dues opcions...etc.



Prezi (extret de www.colombiadigital.net)


La visualització de l'arxiu es pot trobar restringida. Si veiem una icona de la bola del món vol dir que únicament el podem mirar. Si el trobem amb el símbol del reciclatge és que el podem editar i si ens apareix un cadenat vol dir que és privat.
Ja que és un programa complex d'explicar textualment us deixo diferents vídeos que us faran entendre millor què és el Prezi i com funciona.









Molts us preguntareu les diferències que hi ha entre Prezi i Powerpoint ja que en els dos parlem de "diapositives". Aquí us deixo un quadre que penso que explica molt bé els pros i els contres de cada programa.


L'Aina García i jo hem creat un Prezi per començar a treballar amb aquesta eina. El tema proposat a classe era "Per a mi un gos és...?". La imatge principal és una casa gran amb moltes finestres ón a cada una i trobem un valor moral que ens transmeten els gossos.  Els valors que volem mostrar són: amor, companyerisme, fidelitat, responsabilitat i alegria. 





Font d'informació: Apunts classe, Youtube Prezi Channel, Prezi 

No hay comentarios:

Publicar un comentario